INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS: OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT

INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT Hazánkban elsőként, egyedülállóan otthonába visszük a zenei élményt!...

Fordító - Translate

GYAKORNOKI PROGRAM

MZK GYAKORNOKI PROGRAM
A MŰVÉSZI ZENE KÖR - a gyakornoki programján keresztül - biztosít ingyenes lehetőséget pályakezdő zenészek és zeneművészek számára, hogy professzionális előadóművészi körülmények között, aktívan koncertező előadók és művészek szakmai segítsége és irányítása mellett, versenyképes formában fejleszthessék tovább tudásukat, korszerű tapasztalatokat és gyakorlatot szerezhessenek.
A programban aktív szerepet vállalnak a MŰVÉSZI ZENE KÖR –több mint 25 éves hazai és külföldi előadóművészi tapasztalattal és szakmai gyakorlattal rendelkező - vezető művészei és előadói, valamint a JAZZ FIVE és a BLUE SMALL BAND – művészi klasszikus-, jazz-zenét -  interpretáló együttesek.
Segítségünk - a repertoár-összeállítástól, a koncerttermi öltözék és viselkedéskultúra kialakításán keresztül, a közönség igények felmérésén és kiszolgálásán át a rendezvényszervezésig és gyakorlati felkészülésig, valamint a megvalósításig - minden elméleti és gyakorlati interpretációs szegmensre ingyenesen kiterjed.
A MŰVÉSZI ZENE KÖR gyakornoki programjának résztvevői - interpretációs képességeik készséggé fejlesztésével – korszerű, motivált és kiválóan használható gyakorlatot és elkötelezett – nagy interpretációs hatásfokú és kiemelt értékfaktorú - szaktudást szerezhetnek, melynek előfeltétele a folyamatban lévő, vagy már megszerzett zenei bizonyítvány, illetve oklevél megléte.
A gyakornoki programba elsősorban olyan zenei előadók jelentkezését várjuk, akik elhivatottan szeretnék fejleszteni saját és környezetük zenei ízlését és éreznek magukban ambíciót - a magaskultúra jótékony hatásainak segítségével történő - közművelődés és közönségnevelés fejlesztési módszereinek – helyi sajátosságok által irányított - kialakítására, elsajátítására, hatékony használatára és továbbörökítésére.