INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS: OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT

INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT Hazánkban elsőként, egyedülállóan otthonába visszük a zenei élményt!...

Fordító - Translate

2016. október 4., kedd

INTERAKTÍV UTAZÁS A MŰVÉSZI ZENE VILÁGÁBAN - 2016 Ősz

  Az óriási sikerre és a növekvő szükségletekre való tekintettel a 2016-os év 2.turnusát Koncertpedagógiai Előadásturnéját indítottuk el Művészi zene Kör Tehetségmenedzselő Szervezetünkkel, amelyet a Nemzeti Kulturális Alap folyamatos támogatásával tesz elérhetővé a köznevelési intézmények számára.
Az INTERAKTÍV UTAZÁS A MŰVÉSZI ZENE VILÁGÁBAN című klasszikus zenei, interaktív koncertpedagógiai előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a régió nagyszámú oktatási intézményébe már korábban is eljuthatott, V.Szabó Ildikó festőművész csodálatos alkotásainak kíséretében és a - zenei világnap alkalmából megrendezett - Vizek-Ízek-Zenék VÍZ Terápiafesztivál helyszínén, felnőtt közönség előtt is hatalmas sikert aratott.

Az INTERAKTÍV UTAZÁS A MŰVÉSZI ZENE VILÁGÁBAN című programcsomagunk 
- Szeptember 30.- December 15. közötti időszakban valósul meg, amely időpontokat - az intézmények túljelentkezése miatt -  már előre lekötötten rögzítenünk kellett.

A Koncertpedagógiai Előadásturnénk Őszi állomásai:
- Október 1. 17:00 Debrecen - VÍZ (Vizek-Ízek-Zenék) TERÁPIAFESZTIVÁL a MŰVÉSZI ZENE KÖR szervezésében!!!
INTERAKTÍV UTAZÁS A MŰVÉSZI ZENE VILÁGÁBAN II. - MZK - NKA koncertpedagógiai előadásturné 


 


 

 



- Szeptember 30. Bánk

 

 
 


- Október 7. Mikepércs

 


 


- Október 14. Létavértes



 


- Október 28. Hajdúszovát
 

 

 

 

 



- November 18. Nyíradony













   Az intézmények nevében hálával tartozunk a Nemzeti Kulturális Alap megtisztelő támogatásáért, amellyel lehetővé tette, hogy az iskolás közönség ingyenesen juthasson hozzá a általunk képviselt és oly nagy becsben tartott, védelmezve óvott magaskultúrához.


   Elhivatottságunkat a művészi zene iránt semmi sem jelzi jobban, mint hogy megterhelő betegségeink közepette is hajlandóak voltunk színpadra állni és szándékaink szerinti legjobb teljesítményeinkkel átadni a magasművészetet a felnövekvő generációk részére. 

   Az intézményi előadások mellett Decemberben - a JAZZKARÁCSONY NAGYKARÁCSONY - Jótékonysági Estünkön az INTERAKTÍV UTAZÁS A MŰVÉSZI ZENE VILÁGÁBAN című programunk mellett a JAZZTÁNCHÁZ, a TÉGED ÖRÖKÖLTELEK című projektünk - a JAZZ FIVE zenekarunk által létrehozott székely jazz műfaját szülőföldversekkel fuzionált - Csíki András költő gyönyörű és elmélyült tartalmú költeményeivel, valamint a Tehetségmenedzselési Programunkban részt vevő Fiatal Tehetségek vers- és zenemű ősbemutató-előadásaival egyaránt találkozhat a nagyközönség.