INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS: OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT

INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT Hazánkban elsőként, egyedülállóan otthonába visszük a zenei élményt!...

Fordító - Translate

2024. szeptember 2., hétfő

MŰVÉSZI ZENE KÖR Diploma+ Program

 

MŰVÉSZI ZENE KÖR Diploma+ Program

 

A Diploma+ Program célja

Célunk, hogy naprakész szakmai tudással, személyes tapasztalatokkal, naprakész módszerekkel, korszerű eszközökkel és mecénási anyagi támogatással is segítsük a fiatal zeneművészek előmenetelét annak érdekében, hogy versenyképessé és elhivatottá váljanak előadó- és alkotóművészi pályájukon.

 

Kiemelten az alábbi célok megvalósítását támogatjuk:

-     Abszolutóriummal teljesített zeneművésztanári, vagy zenetanári diplomaszerzés

(képzés elkezdése, képzés elvégzése és korábban elkezdett képzés befejezése)

-     Művészi tevékenységekben hasznos eszközök és hangszerek beszerzési forrásának teljes, vagy részleges biztosítása személyreszabott kölcsön-, vagy lízingfeltételek mellett

(IKT eszközök, fő- és kiegészítő-hangszerek, stúdióeszközök…)

-     Belföldi- és külföldi mesterkurzusra történő jelentkezés és részvétel finanszírozása

-     Lakhatási támogatás keretében saját tulajdonú lakások kerülnek felajánlásra, kedvezményes bérleti díj és aktív szerepvállalás ellenében. A bérleti díj kedvezménye a szerepvállalás mértékétől és típusától függően 15% - 50%-ig terjedhet.

 

A Diploma+ Program részletei

Programunkban olyan fiatal (18-40 éves korú) akkordikus (zongora, orgona, gitár) szakos zeneművész hallgatók vehetnek részt, akik már felvételt nyertek egy magyarországi felsőfokú zeneművészeti képzésre, de még nem szerezték meg első diplomájukat.

A felsőfokú tanulmányaik mellett személyesen hajlandóak és szakmailag képesek is a MŰVÉSZI ZENE KÖR Gyakornoki Programjában napi rendszerességgel részt venni és az előadó- és alkotóművészi elvárásokat, valamint tartalommarketing, adminisztrációs, elégedettségmérési és teljesítményértékelési feladatait elhivatottan teljesíteni.

A Gyakornoki Program éveiben biztosítjuk a tehetségmenedzselő szervezetünk körében felhalmozódott információkhoz, adatokhoz, tudásanyaghoz, tananyagokhoz, kapcsolati hálóhoz, tapasztalatokhoz, módszerekhez, eszközökhöz, hangszerekhez és helyes szemlélethez történő hozzáférést, amely segítségével a Programban résztvevő Pályázó hosszútávon is versenyképessé válhat és kiemelkedhet szakmai, személyes és lokális környezetéből.

A Gyakornoki Programban a Pályázó megismerkedik a kortárs művészi zene különböző formáival, gyakorolja az improvizációt, a közös hangszerjátékot, kialakítja művészi sokoldalúságát, elsajátítja a szakmai és személyes problémamegoldás lehetőségeit, karrierépítés, kultúramarketing, kultúramenedzsment és tehetségmenedzselés területen is gyakorlati tapasztalatokat szerez, képessé válik nemzeti és nemzetközi pályázatokat kialakítani és megvalósítani, valamint részt vesz a programok, események és műsorok tervezésében, szervezésében, megvalósításában és továbbfejlesztésében.

 

A Diploma+ Program zárásaként a Pályázó zeneművészeti diplomát szerez, ezen jeles alkalommal 300.000.- kiemelt anyagi támogatásban is részesül, amelyet teljes egészében mecénási magánvagyonból finanszírozunk.

 

A Diploma+ Program indikátorai

  1. szakmai és személyes lehetőségek, erősségek, gyengeségek és veszélyek
  2. szakmai előmeneteli lehetőségek
  3. aktív személyiség- és készségfejlesztés megvalósíthatósága
  4. probléma-megoldási készségszint
  5. korszerű és sokoldalú szerepvállalás
  6. interaktivitás szintje
  7. innovációs potenciál
  8. érintett célközönség
  9. személyes motiváció és művészi inspiráció
  10. stratégiai, taktikai és operatív tervek és célok realitása
  11. hozzáadott művészi érték és közérthető üzenet
  12. személyes és szakmai hasznosulás mértéke
  13. készséges és megbízható szakmai együttműködés lehetősége
  14. elkötelezett személyes kommunikáció
  15. elégedettségmérési és teljesítményértékelési aktivitás
  16. tartalommarketing aktivitás
  17. IKT eszközök és platformok ismerete és aktív használata
  18. kapcsolati háló kiterjesztése
  19. kvantitatív és kvalitatív erőforrásmenedzsment-vállalás
  20. szakmai reputáció kialakítása és fenntartása

 

A Diploma+ Program megvalósításának időszaka

A programban egyszerre azonos hangszeren maximum 1 fő zeneművész hallgató vehet részt, tehát a kezdési időpont a szabad helyek megjelenésekor (a korábbi Pályázó diplomaszerzésekor) lehetséges.

A Diploma+ programot minimum 3, maximum 5 éves időszakra lehet tervezni, a Programban történő részvétel a sikeres pályázati elbírálást követően valósulhat meg.

 

A pályázat benyújtása

A pályázaton az online pályázati adatlap pontos és valóságnak megfelelő adatokkal történő kitöltésével lehet részt venni, a 20 indikátor figyelembe vételével, valamint a formai és tartalmi követelmények fokozott betartása mellett.

A pályázat kötelező csatolmánya a szakmai önéletrajz, a motivációs levél, a személyes adatlap és a jövőbeli tervek, célok és álmok részletes leírása.

(Ezeket 1 PDF dokumentumba összefűzve lehetséges feltölteni, a 20 indikátor alapján történő megszerkesztés után.)

 

Részletes tájékoztatásért keress fel elérhetőségeinken!