INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS: OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT

INTERAKTÍV ÉLMÉNY HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS OTTHONKONCERT – ONLINEKONCERT Hazánkban elsőként, egyedülállóan otthonába visszük a zenei élményt!...

Fordító - Translate

2016. február 27., szombat

MŰVÉSZI ZENE KÖR - V.Í.Z. (VIZEK-ÍZEK-ZENÉK) élet- és egészségfejlesztési TERÁPIAFESZTIVÁL 2016

MŰVÉSZI ZENE KÖR  - V.Í.Z. (VIZEK-ÍZEK-ZENÉK) 
élet- és egészségfejlesztési TERÁPIAFESZTIVÁL 2016


      Szervezetünk szerepvállalása a magaskultúra-közvetítés, a kulturális esélyteremtés, ezen belül a művészi zene segítségével történő értékmegőrzés. 2008 óta, folyamatosan fejlesztjük a régió kulturális életét köznevelési intézményekben szervezett koncertpedagógiai előadássorozatainkkal.
Férjemmel együtt, mindketten nemzeti ösztöndíjas alkotó- és előadóművész-tanárok, valamint civilben - 3 tehetséges kislányt nevelő - nagycsaládos szülők vagyunk.
    Debrecen városát több alkalommal képviselhettük hivatalos formában, ennek eredményeképpen az Annabálon Balatonfüreden, a Vidéki Színházak Fesztiválján a Thália Színházban, a Virágkarnevál Díjkiosztó Gáláján, a Katonazenekari fesztivál díjkiosztóján, a Nemzetközi Jazz napon és a Debrecen Város Bálján rendszeresen bemutatkozhattunk legújabb programjainkkal.
     Az legutóbbi Jazznapokon a férjem Jazz Miséjének volt az ősbemutatója, így mi lehettünk a rendezvény arca :) és - a debreceni profi együtteseket szintetizáló - ősbemutató előadásunkkal zártuk le a teljes programsorozatot.
Jazzkarácsony-Nagykarácsony jótékonysági rendezvényünket már 6. éve nagy sikerrel rendeztük meg, amely azóta a helyi, családos értelmiség fontos eseménye lett.
Ezen az esten hagyományosan Jazz Five zenekarunk - Debrecen első professzionális művészi jazzegyüttese - a Művészi Zene Kör szervezésében társadalmi és kulturális szerepvállalásaként - a populáris programbiztosítás mellett - adományokkal, felajánlásokkal támogatja a helyi - rászoruló családokat segítő - szervezeteket.
    A Vizek-Ízek-Zenék című rendezvényünket Júniusban szeretnénk partnereinkkel együtt megrendezni, azonban - értékfaktorát és üzenetét tekintve - a megfelelő helyszín kiválasztását és a széleskörű népszerűsítést kiemelten fontosnak tartjuk, tehát külső támogatókra és partnerekre is támaszkodunk a rendezvényszervezés során.
A projektrendezvényünk célja a korszerű élet- és egészségfejlesztés tudatosítása, amit gyógyhatású italok, ételek és zenék - a hétköznapokban is használható, populáris formájú és közösségteremtő hatású - felhasználói szintű bemutatásával kívánunk megvalósítani. 
    Infokommunikációs korunk legnagyobb kihívása az egészséges, terápia értékű étel-ital és művészi értékű, hosszú távhatású zene biztosítása az emberek számára, ami rendezvényünkkel - reményeink szerint - lokális szinten a közös szakmai és személyes kapcsolati háló fenntartását eredményezhetné, a városlakó nagyközönség számára kialakított tematikus - mentális, emocionális és spirituális - egészségfejlesztő jellegű digitális tudásanyag és adatbázis kialakításával és naprakész fejlesztésével együtt.
   Amennyiben - a város segítő támogatásával - ezt a rendezvényünket is sikerül hagyományértékűvé emelni, szakmai véleményünk szerint városunk - külső-belső szereplők által történő - kulturális megítélése is jelentősen fejlődhet általa, hiszen olyan - pozitív hatású információmegosztó - értéktöbbletet biztosíthatnánk a városlakók és az idelátogatók számára, amely valószínűleg még országos szinten is egyedülálló. 
A szereplők és felhasználók felé irányított pozitív kommunikációval és a külső szereplők részére biztosított diszkrécióval történő - támogatással minden bekapcsolódni vágyó segítheti munkánkat!

A MŰVÉSZI ZENE KÖR tagjai főszervezőként és alkotó-előadóművészként mindannyian bízunk a rendezvényünk - önálló szellemi termékünk -  pozitív elbírálásában és a főszereplő szervezetek képviselőivel együtt folyamatosan várjuk a partnerek bekapcsolódását, pozitív szerepvállalását!!!

A Művészi Zene Kör nevében:
Domokosné Kata
Klarinétművész-tanár, Karmester, Művészeti vezető, Projektkoordinátor